Vretadagen arrangeras den 24:e augusti 2019 mitt i hjärtat av Östergötland på Vretagymnasiet som också är samarbetspart i direkt anslutning till Vreta Kluster utanför Linköping. 

En mötesplats för jägaren, lantbrukaren, hundägaren och den skogsintresserade för en späckad dag i naturens tecken.

Botanisera bland några av jaktbranschens största varumärken, utmana kompisarna på skjutvagnen Bettan och upplev massor med hundaktiviteter bland annat vår stora jakthundsparad där de flesta raserna finns representerade.

Passa också på och ta med dig din egen hund och se hur den reagerar på permodjuren älg, vildsvin och björn. ALLA hundar kan testa!

För dig som är intresserad av höns och kaniner så satsar vi på att anordna en stor höns- och kaninbytardag. Träffa svampexperten och lyssna på spännande föredrag eftersök, vildsvin och hundsjukdomar.

Den skogsintresserade får ta del av allt från skogsmaskinssimulatorer till en skotartävling i att flytta kubbar. Skogsbolag finns på plats och man kommer även att informera om skog- och skogsvård.

Vi slår upp portarna 09.00 och stänger 17.00. En heldag med lågt inträde och där de flesta prova på aktiviteter och seminarium är helt kostnadsfritt för dig som besökare.

Barn under 16 år går in gratis och övriga i familjen betalar bara 100 kr per person i entré. P-avgift 20:-

Det kommer finnas massor med barnaktiviteter på området, bland annat barnens hörna med hoppborg, facepainting, kanin- och käpphästhoppning, ponnyridning, guidade turer i ladugården, luftgevärsskytte och mycket mycket mer.

Varmt välkommen till Vretadagen 2019

© Copyright www.vretadagen.se